Viešbutis yra šešių aukštų ir užima 5,7 tūkst. kv. metrų ploto, turi 31 vietą požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje ir dar 12 vietų – pastato kieme, skirtų ne tik klientams, bet ir miesto gyventojams.

„(...) „Moxy“ yra į ateitį žvelgiantis viešbutis, kuriame gausu inovacijų. Jis skirtas moderniam ir aktyvų gyvenimo būdą gyvenančiam svečiui. Viešbutis išsiskiria savo unikalia koncepcija – viešnagė čia turi būti ne tik patogi bei prieinama visiems, tačiau smagi ir nepamirštama (...)“, – teigia „Apex Alliance Hotel Management“ generalinis direktorius, vadovaujantis „Hilton“ ir „Marriott“ prekės ženklų viešbučių valdymo grupei, Gerhardas Erasmus.

Pasak jo, tikimasi, kad jau per pirmąjį veiklos mėnesį pavyks dirbti su mažiausiai 15 proc. užimtumu ir taip peržengti kaštų padengimo ribą. G. Erasmus neslepia, kad vien per pirmąją dieną, vos paskelbus galimybę rezervuoti kambarius, buvo užsakyta net 12 numerių.

Viešbutis orientuotas į 2–3 naktims apsistojančius svečius – tiek keliaujančius laisvalaikiu, tiek jaunus verslininkus. Visame pasaulyje „Moxy“ viešbučiai išsiskiria savo energinga aplinka, stiliumi ir komfortu. Tai – ir boutique jaukumo svečių priėmimas registratūroje, kambariuose – erdvūs dušai, itin greitas interneto ryšys, išmanioji televizija ir ne tik.

„Viešbutyje yra visą parą veikiantis kokteilių baras ir išsinešimui skirto paruošto maisto parduotuvėlė. Visą parą veikia ir viduje esantis sporto klubas, nes šiuolaikiški svečiai yra būtent tokie – jų gyvenimas bėga greitai ir nenuspėjamai, tačiau neabejotinai šauniai. Todėl viduje įrengtos erdvės darbui ir susitikimams, ar tiesiog laisvalaikio žaidimams“, – teigia „Moxy“ viešbučio direktorė Evelina Šukytė.

Tai – pirmasis viešbutis Kaune, kur svečiai galės įsiregistruoti, bendrauti su darbuotojais, užsisakyti papildomų paslaugų ir net patekti į savo rezervuotą kambarį su skaitmeniniu raktu, naudojantis mobiliąja „Marriott Bonvoy“ aplikacija visiems „Android“ ir „iOS“ telefonams. Viduje taip pat buvo sumontuotos moderniausios, visiškai kompiuterizuotos pastato valdymo sistemos. Visų 175 viešbučio kambarių oro vėdinimo, kondicionavimo, šildymo parametrai yra valdomi individualiai, pagal kiekvieno kliento poreikius.

Pastato projektavimo darbais rūpinosi architektų biuras „G. Natkevičius ir partneriai“, o viešbučio statybos darbus vykdė bendrovė „Mitnija“.

Projekto plėtotoja UAB „Tala“ neabejoja sprendimu pasirinkti būtent Kauno miestą. Ekonomiškai stiprėjantis miestas, į kurį plūsta vis daugiau jaunų verslininkų ir turistų, išlieka itin perspektyvus visame Baltijos šalių regione. Tokį pasirinkimą sveikina ir Kauno miesto meras.

„Džiugu, kad pirmasis pasaulinio prekės ženklo – „Marriott“ tinklo – viešbutis „Moxy“ savo sėkmės istorijai Lietuvoje pasirinko būtent Kauną. Šis žingsnis išties dar kartą patvirtina mūsų miesto potencialą turizmo, konferencijų organizavimo ir verslo sektoriuose. Sėkmingai įveikęs netikėtus išbandymus, Kaunas ir vėl gyvas, kupinas veiksmo, svetingas bei atviras. Tad norisi palinkėti „Moxy“ naujakuriams sėkmingo ir kaunastiško starto Kaune, o mes savo ruožtu darysime viską, kad kasdien miestą aplankytų vis daugiau turistų ir kitų svečių“, – teigia Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis.

Viešbutis pritaikytas dirbti pandemijos sąlygomis – tam yra taikomi padidinto saugumo reikalavimai, ypatingas dėmesys skiriamas kambarių dezinfekcijai, patalpų vėdinimui ir darbuotojų apsaugai.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)