Gruodžio 20 dieną paskelbtame įraše Diana pasakoja apie itin blogą savo kambario stovį. Viešbučio vadovė Tautvydė Donaitytė-Purtova DELFI aiškino, kad jis priskirtas per klaidą.

Tai baisu

„Trasalis 2019 siaubas“ pavadintame įraše moteris rusiškai dėsto, kad į „Trasalį“ atvyko kartu su vyru.

„Noriu parodyti, kaip tai baisu ir purvina. Niekam nerekomenduoju čia važiuoti. Tai vėjais išmesti pinigai“, – sako ji.

Moteris rodo į pelėsį vonioje, neveikiantį klozeto bakelį, netvarkingą kriauklę.

Negana to, įraše dar užfiksuota skylė lubose, neužsirakinančios durys.

„Pažiūrėkite į grindis – kokios nešvarios. Baisiausia – čiužinys. Ar norėtumėte ant tokio miegoti?“, – į neaiškios kilmės dėmes rodo Diana.

Ji teigė, kad už tokį kambarį turėtų mokėti 100 eurų per parą.

„Net užuolaidos netvarkingos, nedega lemputė. Žmonės, nevažiuokite į „Trasalį“, tai tiesiog baisu“, – apibendrina Diana.

Įvyko klaida

Savo ruožtu T. Donaitytė-Purtova sakė, kad klientei per klaidą buvo priskirtas neparduodamas kambarys.

„Kartais pasitaiko sistemos klaida, – sakė ji. – Klientė pretenzijų jokių nereiškė, tiesiog išvyko.“

„Trasalio“ viešbučio vadovė teigė, kad jeigu klientė būtų bent jau užsiminusi apie esamą situaciją kambaryje, viešbučio administratoriai butų sprendę iškilusią problemą.

„Bet kadangi klientė tokio noro nepareiškė apie tokią situaciją kambaryje sužinojome iš pateikto vaizdelio ir klientės atsiųsto laiško, po išvykimo.

Klientei už nepanaudotas paslaugas pinigai grąžinti“, – sakė T. Donaitytė-Purtova.

Naujas savininkas

„Sodros“ duomenimis, „Trasalyje“ veikiančioje įmonėje „Alsakis“ gruodžio 19 dieną dirbo 107 darbuotojai. Taip pat nurodoma, kad įmonė Valstybinio socialinio draudimo fondo biudžetui buvo skolinga 16540,37 euro.

Šių metų kovą DELFI rašė, kad „Trasalis – Trakai Resort & SPA“ centro pastatai parduodami.

Tuomet skelbime iš viso išvardinta 12 objektų, vertingiausi kurių yra viešbučio su restoranu ir pramogų bei vandens relaksacijos centro pastatai. Sąraše taip pat buvo sarginė, transformatorinė, administracinis pastatas su katilinės patalpomis, sandėlis, garažas ir kitas nekilnojamasis ar kilnojamasis turtas.

Bendras jo plotas – 17 925 kvadratiniai metrai, kurių pradinė kaina siekė 2,5 mln. eurų.

Registrų centro duomenimis, lapkritį objektų savininku tapo įmonė „Addere“. Šios įmonės akcininkai – kitos įmonės „Ajukas“ ir „Anno 2020“. „Ajuko“ akcininkė – Julija Jotautė, o „Anno 2020“ – Kristina Judinė.

Prieš tai valstybinėje žemėje esančių pastatų savininkė buvo nuo 2014 metų bankrutavusi įmonė „Andova“.

Kaip nurodoma 2014 metų Vilniaus apygardos teismo nutartyje, „Andovos“ bankroto administratoriui buvo leista vykdyti po bankroto bylos iškėlimo įsiteisėjimo pradėtą įmonės turto nuomos veiklą.

„Teismo vertinimu, bankrutuojančios įmonės turto nuoma, pradėta po bankroto bylos iškėlimo, iki bus parduotas įmonės turtas, užtikrins kreditorių interesus, mažins įmonės įsiskolinimų mastą, todėl administratoriaus prašymas tenkintinas“, – rašoma nutartyje.

Pastatus iš „Andovos“ nuomojasi įmonė „Banela“. Tačiau veiklą „Trasalyje“ vykdo ne ji, o dar viena įmonė – „Alsakis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (316)