Pranešime spaudai rašoma, kad sausio 29-ąją dieną, „Vilnius Grand Resort“ viešbučio teritorijoje duris atvers naujas 7500 kvadratinių metrų ploto „The V SPA“ centras. Arčiausiai Vilniaus tarptautinio oro uosto esantis „The V SPA“ pretenduos paversti šalies sostinę rimta alternatyva Druskininkams ir Birštonui.

„Tai bus pirmasis bandymas apjungti SPA ir sveikatinimo turizmą kartu su kultūrine ir pažintine programa Lietuvos sostinėje Vilniuje“, – teigia „Vilnius Grand Resort“ pardavimų ir marketingo direktorius Albert Zinevič .

Į sausio 29 d. atidaromą „The V SPA“ investuota suma siekia daugiau nei 12 mln. eurų. Pusę šios sumos iš savo lėšų investavo viso „Vilon City“ komplekso savininkas ir įkūrėjas B. Brahmsas, lietuvių kilmės verslininkas iš Londono, kitą dalį investicijų padengė bankas. Planuojama, kad investicijos atsipirks per ateinančius dešimt metų.

„Naujasis SPA gerokai išplės viešbučio klientų ratą. Tikimės, kad didžioji dalis klientų atvyks iš kitų miestų ir apsistos su apgyvendinimu, tuo tarpu vilniečiams pasiūlysime naują alternatyvą vienos dienos išvykai. Prognozuojame, kad 60 proc. klientų sudarys Lietuvos gyventojai, o 40 proc. – užsienio svečiai iš kaimyninių šalių ir Europos“ , – teigia A. Zinevič.

Skelbiama, kad naujasis SPA apjungs keturias sveikatinimo paslaugų grupes: sportą, vandens procedūras, grožio ir sveikatinimo paslaugas. „The V SPA“ centre veiks dvi skirtingos baseinų zonos, 6 pirtys, 24 procedūrų kambariai, japoniškas restoranas ir baras, sporto klubas ir 48 papildomi nauji viešbučio kambariai, atitinkantys tarptautinį penkių žvaigždučių standartą. Vienu metu „The V SPA“ centro paslaugomis naudotis galės iki 100 žmonių.

„The V SPA“ suprojektavo lietuvių architektų komanda „Ponama“. Visi pagrindiniai pastato įrengimo darbai šiuo metu jau yra baigti.

Be naujojo „The V SPA“ centro 280 ha ploto „Vilon City“ teritorijoje yra įsikūręs „Vilnius Grand Resort“ viešbutis, golfo aikštynas ir klubas, restoranai, suplanuota tūkstantis gyvenamųjų būstų, iš kurių dalis jau yra pastatyta ir apgyvendinta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)