S7 verslo centro ketvirtą etapą sudarys šešių aukštų pastatas ir trijų aukštų požeminė automobilių stovėjimo aikštelė. Bendras pastato plotas bus beveik 21 500 kv. m, iš kurių 12 500 kv. m skirta biurams, dar 9 000 kv. m – požeminei automobilių stovėjimo aikštelei. Ketvirto S7 verslo centro etapo pastatas atitiks A+ energinės klasės reikalavimus.

2016–2019 m. „Mitnija“ pastatė pirmą ir antrą S7 verslo centro etapus, kuriuose įsikūrė „Danske Bank“ Globalių paslaugų centro ir „Telia Lietuva“ darbuotojai. „Danske Bank“ toliau plėsis į trečiąjį ir ketvirtąjį S7 verslo centro pastatus, kurie atitinkamai bus užbaigti šių metų gruodį ir 2021 m. birželio mėn. Baigus viso projekto statybą, S7 verslo centro bendras plotas bus 103 000 kv. m, iš kurių daugiau nei 53 500 kv. m bus skirta biurams, dar 49 500 kv. m požeminei automobilių stovėjimo aikštelei.

S7 verslo centro pirmas ir antras etapai gavo daugybę prestižinių apdovanojimų, tokių kaip „BREEAM New Construction Excellent“, LEESMAN+, o pirmas pastatas pripažintas ir geriausiu 2018 m. biurų paskirties projektu Baltijos šalyse.

„Mitnija“ 2018 m. gavo 107 mln. eurų pajamų, joje dirba daugiau nei 330 darbuotojų. Bendrovė stato komercinės, gyvenamosios ir pramoninės paskirties objektus, taip pat infrastruktūros projektus. Kompanijos pagrindinė rinka yra Lietuvoje. 2016 m. bendrovė pradėjo veiklą Jungtinėje Karalystėje ir Latvijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)