Jame dalyvavo bendrovės Panevėžio statybos trestas ir „Eikos statyba“. Jų pasiūlymų vertė nenurodoma, tačiau konkurso ataskaitoje rašoma, kad jie atmesti dėl per didelių kainų.

Panevėžio savivaldybės administracijos direktorius Rimantas Pauža BNS atsisakė patvirtinti, kokios vertės pasiūlymus pateikė abi įmonės.

„Skelbsime konkursą iš naujo. Yra investicinių projektų atrankos grupė, rinksimės ir tarsimės, ką daryti. Gali prisireikti ir didinti (biudžetą – BNS)“, – BNS sakė R. Pauža.

Tai antras kartas, kai savivaldybė skelbia šį konkursą. 2018 metų rudenį jis nutrauktas taip pat dėl per didelių kainų. Tuomet konkurse dalyvavo Panevėžio statybos trestas, „Panevėžio keliai“ ir „Eikos statyba“.

Pasirinktus rangovą, planuojama sutvarkyti Senvagės teritorijoje ir jos prieigose esančius želdinius, pėsčiųjų ir dviračių takus, du tiltus į salą, įrengti lieptą, suremontuoti Aleksandro bei J. Balčikonio skverus, dvi vaikų žaidimo aikšteles, 6 poilsio bei apžvalgos aikšteles, tris sporto ir lauko treniruoklių aikšteles, laiptus, atnaujinti vandentiekio, lietaus nuotekų ir lauko apšvietimo tinklus.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)