„Lietuvos energijos“ grupė pirmajame pirkimo etape - kvalifikacinėje atrankoje, kviečia dalyvauti visus rinkos dalyvius, kurie nuo 2021 m. gali pasiūlyti biuro nuomos paslaugas, praneša bendrovė.

„Startavę su nauja grupės strategija LE 2030, davėme pažadą - sukurti globaliai konkurencingą energetikos bendrovę, teikiančią vertę Lietuvai. Dirbant šį darbą, kokybė ir efektyvumas yra vienas svarbiausių mūsų prioritetų. Tai atsispindi ir mūsų naujojo biuro projekte: dėl efektyvesnio ir racionalesnio išplanavimo mažės nuomojamas plotas, energetiškai efektyvesnis pastatas optimizuos komunalines išlaidas bei sukurs geresnes sąlygas mūsų darbuotojams. Tikimės, kad bendras biuras taip pat prisidės prie organizacijos kultūros pokyčio, skatins darbuotojus bendradarbiauti“, - pranešime sako „Lietuvos energijos“ Organizacinio vystymo direktorė Živilė Skibarkienė.

„Lietuvos energijos“ grupė ieško 9,5 tūkst. - 13,4 tūkst. kv. m ploto A energinės klasės biuro, kuriame dirbs daugiau kaip 1000 darbuotojų. Pagrindiniai naujajam biurui keliami reikalavimai yra šie: nuomai siūlomos patalpos turi būti statytos ne anksčiau nei 2011 m., pastatas turi būti sertifikuotas pagal tarptautines sistemas. Pageidaujama, kad biuras turėtų ne mažiau kaip 400 vietų automobilių stovėjimo aikštelę, bent 100 vietų maitinimo įstaigą bei 100 vietų konferencijų salę.

„Lietuvos energijos“ grupė nuomos sutartį planuoja pasirašyti 10 metų su galimybe penktadaliu didinti ar mažinti biuro plotą tame pačiame pastate.

Viešas pirkimas vyks dviem etapais: dabar skelbiama kvalifikacinė atranka, į antrąjį - pasiūlymų teikimo etapą, bus kviečiami tik tie dalyviai, kurie visiškai atitiks iškeltus reikalavimus.

2021 m. pirmąjį pusmetį „Lietuvos energijos“ grupė į bendrą biurą planuoja perkelti centrinio biuro darbuotojus, kurie šiuo metu dirba trijose skirtingose sostinės vietose esančiuose pastatuose.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)