Daugiafunkcėje erdvėje suformuotas 41 darbo kabinetas, skirtas 2 – 6 žmonių komandoms, įrengta moderni virtuvė, dušai, konferencijų salės, bendros susitikimų erdvės, miego kapsulė poilsiui. Investicija į projektą – 500 000 eurų su PVM.

„Sau ir architektams iškėlėme aiškų tikslą – norime sujungti tai, kas geriausia, ir sukurti erdvę, kurioje derėtų praėjusio amžiaus architektūra bei modernios interjero ir darbo kultūros tendencijos. Technologiškai naujos darbo erdvės, kur dalinamasi bendromis susitikimų ir poilsio patalpomis, bet dirbama atskiruose kabinetuose, yra populiarios“, – pranešime cituojamas „Baltic Asset Management“ partneris, Goštauto LAB projekto vadovas Jonas Kėžys.

Goštauto LAB interjerą kūrė interjero architektūros studijos „Inblum“ komanda. Pasak studijos partnerės architektės Lauros Malcaitės, seno pastato erdvėse sukurti išskirtinę atmosferą, kurioje šiuolaikinis jaunas verslininkas jaustųsi patogiai ir galėtų subalansuoti darbą su poilsiui, buvo nelengvas iššūkis. Dėl originalios pastato architektūros transformuoti erdvę nebuvo paprasta. Tačiau visko griauti ir keisti taip pat nesinorėjo. Architektų komanda atsivertusi originalius pastato brėžinius atkūrė tai, kas laikui bėgant buvo pakeista. Pavyzdžiui, atstatytas originalus durų angų aukštis. Vietoje dažų vidaus apdailai vėl panaudotas dekoratyvinis tinkas. „Siekėme išlaikyti originalų pastato erdvių charakterį jį papildant šiuolaikinei darbo kultūrai ir reikmėms pritaikytais elementais“, – sakė L. Malcaitė.

Goštauto LAB biurai įsikūrę prie Neries, pačiame miesto centre, kur sukasi intensyvus verslo gyvenimas. Biurus patogu pasiekti asmeniniu ir visuomeniniu transportu. Pašonėje įsikūrusios valstybinės, kultūros ir visuomeninės institucijos. Vos kelios minutės pėsčiomis iki Lukiškių aikštės, Gedimino prospekto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)