„Teleperformance" Lietuvoje veikia jau daugiau ne 3 metus. Praėjusiais metais įmonei teko sustabdyti dalį savo įgyvendinamų projektų, kad galėtų pradėti kitas svarbias veiklas ir pritrauktų naujų klientų. Šiemet įmonė planuoja padidinti savo darbuotojų komandą 1,5 karto, o kitais metais - net dvigubai.

„Tarptautinės kompanijos kelia aukštus reikalavimus savo darbuotojų darbo erdvei, todėl bendrovės sprendimas keltis į „Business Stadium West“ kartu yra ir mūsų darbo, ir paties projekto įvertinimas“, - pranešime cituojamas „Hanner“ valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.

„Teleperformance“ naują biurą įkurs šiuo metu baigiamame statyti 16 500 kv. metrų ploto „Business Stadium West“ verslo komplekse, sostinės Rinktinės gatvėje. Šiuo metu jau išnuomota arba rezervuota beveik 70 proc. viso verslo komplekso ploto.

A klasės verslo centras turės 8 aukštų stiklo atriumą ir atvirą stogo terasą, iš kurios atsivers unikali miesto panorama į Gedimino pilį. Po visu kvartalu bus įrengta požeminė 2000 vietų automobilių stovėjimo aikštelė.

Iš viso į buvusio Žalgirio stadiono teritorijos plėtrą planuojama investuoti daugiau nei 200 mln. eurų. Į viešųjų erdvių kūrimą kompanija „Hanner“ investuos 2 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją