2005 metais pastatyto komplekso paskirtis – SPA, viešbutis, konferencijų centras. Pirkėjams siūlomas šiuo metu veikiantis viešbutis kartu su esamais statiniais ir žemės sklypais. Bendras parduodamų žemės sklypų plotas yra 3,8 ha, bendras pastatų plotas siekia beveik 2.300 m². Pastatų kompleksą sudaro viešbutis, 7 poilsio nameliai, teniso kortai, estrada bei kiti inžineriniai statiniai. Visi statiniai tvarkingos būklės, eksploatuojami ir parduodami su visa juose esančia įranga, baldais, interjero detalėmis.

„Projektas įgyvendintas Labanoro girios pašonėje, ant Bebrusų ežero kranto. Sutvarkyta aplinkinė teritorija – įrengti dviračių takai, sutvarkyta ežero pakrantė ir paplūdimys, sukurtas modernus centras“, – pranešime cituojamas Darius Tumas, „Ober-Haus“ Vyresnysis komercinio NT konsultantas.

Centras pritaikytas turizmo paslaugų teikimo veiklos vykdymui ne tik vasaros, bet ir šaltuoju metų laiku: čia vyksta mokymai, konferencijų ir seminarų organizavimas, visus metus teikiamos apgyvendinimo, maitinimo paslaugos, veikia baseinas ir pirtys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)