„Esame pasirašę preliminarią sutartį (pastatų ir sklypo pirkimo-pardavimo sutartį – BNS) su bendrove „Rampini“, šiuo metu statome biotechnologjų paskirties statinį ir pardavinėjame sklypą, o ką investuotojai planuoja, nelabai žinome“, – BNS sakė „Icor“ Komunikacijos departamento vadovas Nerijus Mikalajūnas.

Pasak jo, planuojama perleisti tiek sklypą, tiek jame statomą pastatą.

Bendrovės „Rampini“ vadovas Liutauras Šiekštelė plėtros planų šioje teritorijoje nekomentavo.

Sostinės savivaldybės paskelbtuose projektiniuose pasiūlymuose nurodoma, kad „Lag&d“ valdoma bendrovė „Inaksas“ 1,05 hektaro teritorijoje Santaros gatvėje planuoja statyti 2,8 tūkst. kv. metrų ploto vieno aukšto maisto prekių parduotuvę su sandėliu, dalį patalpų planuojama skirti smulkiesiems nuomininkams.

„Rimi Lietuvos“ atstovė Giedrė Buivydienė BNS teigė, kad bendrovė šiuo metu vertina keletą sklypų tinklo plėrai, o Santaros gatvėje esanti teritorija yra viena iš jų.

„Teritorija Santaros gatvėje mums yra įdomi, mes žvalgomės, tačiau apie konkrečius sprendimus šiuo metu kalbėti dar anksti“, – BNS atsiųstame komentare teigė G. Buivydienė.

Sklype, be to, projektuojama ir 4 aukštų klinika, kurios pirmas ir antras aukštai bus skirti su medicina susijusių įmonių administracijai, antras ir trečias – medicinos klinikai.

Sklype suplanuota 132 vietų automobilių stovėjimo aikštelė, taip pat nedidelis parkas.

Santariškėse, gyvenamajame kvartale „Santariškių namai“ jau veikia nedidelė „Iki“ parduotuvė, o kitoje Molėtų plento pusėje, Visoriuose – didelė „Iki“.

Registrų centro duomenimis, „Rampini“ akcininkai yra Kęstutis Binkauskas ir Andrius Stašinskas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)