Nors anksčiau namas priklausė V. Numavičiui, jame gyveno jo vyresnysis brolis „Vilniaus Prekybos“ akcininkas Nerijus Numavičius. Dabar į jį išsikraustys V. Numavičius su šeima.

2006 m. statytas namas yra už 13 kilometrų nuo miesto centro, uždaroje, privačių namų Laurų gyvenvietėje.

Namo teritoriją sudaro 68 arų žemės sklypas, iš visų pusių apsuptas žalumos, o iš vidinio kiemo atsiveria unikalus vaizdas į Neries skardį bei tekančią upę. Kieme įrengti privatūs lauko teniso kortai.

575 kv. m. ploto namas: su šešiais kambariais, trimis drabužinėmis, šešiais vonios kambariais ir atskira svečių zona.

Namą projektavo architektas Antanas Ambrasas.

Pernai namas buvo parduotas už 1,95 mln. eurų. V. Numavičius namą atpirko už tą pačią kainą.

DELFI ne sykį rašė apie šiame kvartale parduodamus itin prabangius namus. Anksčiau norint šiame kvartale įsigyti sklypą, reikėdavo gauti kaimynų rekomendacijas, dabar neoficialiai kalbama, kad požiūris į naujus kaimynus tapo atviresnis.

Aštuonių hektarų uždaroje pušyno teritorijoje įsikūrusi 32 namų Laurų gyvenvietė prisišliejusi prie Neries upės vingio. Gyvenvietės teritorija saugoma, čia sumontuotos vaizdo kameros.

Anksčiau neoficialiai ji buvo vadinama „VP dešimtuko“ kvartalu, nes jame turto buvo įsigiję kai kurie šios grupės verslininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)