Kaip nurodoma pranešime, per įmones „SPV 31“ ir „SPV 32“ leista įsigyti komercinių statinių eksploatacijos paslaugas teikiančią bendrovę „Statinių priežiūra“ ir inžinerinių sistemų sprendimus kuriančią įmonę „Dizaja“.

Pranešime nurodoma, kad Konkurencijos taryba konstatavo, jog dėl numatomos vykdyti koncentracijos nebus sukurta ar sustiprinta dominuojama padėtis, ar itin apribota konkurencija atitinkamose rinkose.

„Civinity“ yra viena didžiausių Baltijos šalyse būsto ir komercinių pastatų administravimo bendrovių, valdanti per 20 komercinių pastatų bei daugiabučių namų priežiūros bendrovių. 2017 metais grupės metinė apyvarta, neaudituotais duomenimis, siekė 38,8 milijono eurų.

Bendrovė „Partnerystės Projektai P“ šiuo metu veiklos nevykdo. Su ja susijusios įmonės administruoja daugiabučius gyvenamuosius namus ir komercinės paskirties pastatus Vilniuje.

„Dizaja“ teikia statinio inžinerinių sistemų (vandentiekio ir nuotekų, šildymo, vėdinimo ir kondicionavimo) projektavimo ir įrengimo paslaugas, „Statinių priežiūra“ - komercinės paskirties pastatų priežiūros paslaugas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)