Apie „Raitininkų sodo“ statybas bendrovė „YIT Kausta“ pranešė 2016 metų pabaigoje.

„Raitininkų sodo“ vidiniame kieme yra numatyti butai su privačiais sodais ir vaizdais į miesto panoramą. Planuojama, jog į naujuosius namus naujakuriai galės įsikelti 2018 metų vasaros pabaigoje“, – rašoma tuomet išplatintame pranešime žiniasklaidai.

Teigiama, kad pastate bus įrengta 210 butų. Planuojama, kad namas turės vidinį kiemą, kuris gyventojams suteiks daugiau privatumo ir saugumo.

„Viršutiniame pastato aukšte numatyti erdvūs butai su terasomis, iš kurių gyventojams atsivers įspūdingi vaizdai. Vidinio kiemo pirmuosiuose aukštuose suprojektuoti butai su privačiais sodais, o gatvės pusėje ir prie įvažiavimo į kvartalą numatytos patalpos įvairias paslaugas gyventojams teiksiančioms įmonėms“, – pranešė bendrovė.

Apie Š. Marčiulionio krepšinio akademijos veiklos pabaigą pranešta šių metų vasarą.

„Esu nepaprastai laimingas, sėkmingai išpildęs mano vardo akademijos 25 metų krepšinio mokymo ir ugdymo programą. Vieno projekto pabaiga kloja pamatus kito projekto pradžiai. Pažadu, kad ketvirčio amžiaus visokeriopa patirtis nedulkės stalčiuose, o ir vėl tarnaus Lietuvos bei pasaulio krepšiniui.

Akademijos programa viršijo mano puoselėtus lūkesčius. Akademijos kolektyvas išmokė krepšinio paslapčių ne tik vaikučius, bet ir jų tėčius, mamas bei senelius, kurie žiniomis aplenkė ne tik mane, bet ir trenerius su administracija. Abipusės pamokos, be abejonės, padės tėveliams sėkmingiau suprasti vaikų fizines bei psichologines galimybes ne tik krepšinio aikštelėje“, – išplatintame laiške rašė Š. Marčiulionis.

Viešbutis „Šarūnas“ atidarytas 1992 metais.

Š. Marčiulionis anksčiau DELFI yra sakęs, kad šildymo sezonu laikyti jį atidaryta net neapsimoka.

„Vos įjungiu šilumą, iškart papuolu į minusą“, – aiškino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)