„Pagrindiniai abiejų šalių lūkesčiai - operatyvus ir efektyvus bendradarbiavimas, paremtas mūsų NT rinkos žiniomis ir kliento pasitikėjimu. Planuojama, kad aktyviausias bendras darbas vyks kuriant strateginius planus, kaip efektyviai valdyti NT“, - teigia „Capital PRO“ biuro vadovas Andrejus Naumčikas.

„Capital PRO“ tarpininkaus „Lietuvos draudimui“ derybose su nekilnojamojo turto, patalpų nuomininkais, draudimo bendrovės valdomų patalpų nuomininkais bei pirkėjais, vykdys NT paiešką ir vertinimą, teiks rekomendacijas dėl naujų vietų bei konsultuos visais NT paslaugų klausimais. Tikimasi, kad „Lietuvos draudimui“ bendradarbiavimas su „Capital PRO“ leis efektyviai valdyti turimą NT.

Pasak „Capital PRO“ biuro vadovo, Verslo įmonių pavyzdžiu turėtų pasekti ir viešasis sektorius, nes šiuo metu valstybinio NT valdymas kelia daug diskusijų. Bendradarbiavimas su specialistais leistų optimizuoti jo valdymą, užtikrintų efektyvius sprendimus įsigyjant, nuomojantis ar nuomojant NT bei racionalų lėšų panaudojimą išlaikymui ir priežiūrai.

Apie „Capital“: agentūra veiklą pradėjo 2013 m. vasario 1 d., šiuo metu „Capital“ yra didžiausias NT biurų tinklas Baltijos šalyse. Lietuvoje franšizės pagrindu veikia 24 NT brokerių biurai, kuriuose dirba daugiau nei 300 NT brokerių. „Capital“ vardu veiklą vykdo „Capital vertinimas“, paskolų brokeriai „Capital Credit“, „Capital Matininkai“, „Capital Apdaila“, „Capital Finance“. Savo duomenų bazėje „Capital“ turi 130 tūkst. aktyvių klientų ir jiems gali pasiūlyti daugiau kaip 7 tūkst. įvairių objektų. 2016 m. buvo parduota turto už daugiau kaip 171 mln. Eur ir sudaryta 3190 sandorių.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)