Bendrovė penktadienį buvo raštu kreipusis į Turto banką ir į Specialiųjų tyrimų tarnybą (STT).

Kaip teigė „GS Investicija“ direktorius Romualdas Svitojus, registracija į pirmadienį prasidėjusias varžytines buvo per trumpa.

„Kreipėmės į teismą. Labai trumpas laikas skirtas registracijai, atostogų metas. Mūsų nuomone, paskelbta, kad, matyt, būtų mažiau norinčiųjų dalyvauti, kad kažkas nusipirktų pigiai“, - pirmadienį naujienų agentūrai ELTA sakė R. Svitojus.

Penktadienį minėtoms institucijoms skirtame rašte jo bendrovė skelbia, kad VĮ Turto bankas parduoda Kęstučio g. 47 esantį namą ir dalį sklypo už nustatytą pradinę 85 tūkst. 644 eurų kainą. Dalyvių registracija turėjusi vykti tris dienas (nuo liepos 31 iki rugpjūčio 2 d.).

Anot R. Svitojaus, miesto centre esančiam objektui minėta - 90 tūkst. eurų nesiekianti - kaina yra per žema.

„Objektas įdomus, kaina nereali - per maža. Ten yra medinis namas ir, kad nesuklysčiau, 6 arų žemės sklypas miesto centre.

Pastatas kaip ir nykus, jį galima nugriauti, galima statyti kažką modernaus. Mes pasiruošę mokėti tikrai daugiau“, - sakė „GS Investicija“ direktorius, neatskleidęs savo planų tame sklype.

Pasak R. Svitojaus, jo tikslas tėra sąžiningas aukcionas.

„Mes norėtume, kad aukcionas būtų gal ir nukeltas. Nesakome „parduokite mums“, tiesiog norime dalyvauti sąžiningai, gal dar daugiau verslininkų dalyvaus“, - kalbėjo direktorius.

Turto banko komentaro šiuo metu laukiama.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)