Prie pat poilsiautojų pamėgtos pasivaikščiojimo vietos – Vilniaus alėjos – šeštadienį duris atvėrė neįprastas statinys.

Aukštyn pamatais pastatytą namą, kurio viduje galima išvysi apverstą vonios kambarį, svetainę bei miegamuosius kambarius, už simbolinį mokestį gali aplankyti visi norintieji.

Mediniame kioskelyje prie apversto namo bilietus pardavinėjanti mergina pirmadienį sakė, kad ši pramoga veikia jau porą dienų ir liks stovėti kurorte net vasaros sezonui pasibaigus, bent jau iki metų pabaigos, o gal ir dar ilgiau.

„Ar kada nors susimąstei, koks būtų Tavo gyvenimas, jeigu viskas vyktų aukštyn kojomis? Juk būtų smalsu sužinoti, kaip jaustumeisi, jeigu galėtum lakstyti lubomis ar žaisti žaidimus aukštyn galva? Apverstas namas leis išbandyti atvirkščią gyvenimą“, – žada apversto namo idėją įgyvendinusi bendrovė „Miglius“, šių metų pradžioje atidariusi kreivų veidrodžių kambarius „Iliusion rooms“ Vilniuje ir Druskininkuose.

Daugiausiai džiaugsmo naujasis statinys, žinoma, suteikia vaikams, o prie apversto namo kalbinti suaugusieji sakė būtinai pasidarysiantys asmeninukę tokio neįprasto pastato fone.

„Kai Druskininkai taip išgarsėjo Vijūnėlės dvaru, kuris, girdėjau, greitai bus nuverstas, smagu pamatyti ir jau apverstą namą“, – juokavo vilnietis Albertas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)