Viena populiariausių visą parą veikusių „Maxima“ parduotuvių užsidarė balandžio 23 dieną.

Praėjus dviem mėnesiams, galima pamatyti nemenką progresą. Prieš tai išvalę patalpas, darbininkai dabar jau ėmėsi apdailos.

J. Špakauskas taip pat papasakojo, kad „Maximoje“ jau įrengtas ir 100 tūkst. eurų kainavęs „travelatorius“ (slenkantys laiptai, panašūs į eskalatorių).

„Įdomu tai, kad tam, jog nudažytume mums priklausančią ir su Baltarusijos ambasada besiribojančią sieną, turėjome gauti specialius leidimus, nes dažymo darbus pagal tarptautinę teisę vykdėme užsienio šalies teritorijoje“, – pridūrė „Maxima LT“ atstovas.

Kol neveikia 1999 metais atidaryta „Maxima“ Mindaugo gatvėje, visą parą dirba kita sostinės „Maximos“ parduotuvė, įsikūrusi Naugarduko g. 84.

Beveik du dešimtmečius veikusią parduotuvę „Maxima“ nusprendė atnaujinti ir investuoti iš viso apie 6,7 mln. eurų. Kaip buvo rašoma bendrovės pranešime spaudai, 5 mln. eurų bus skirti pastato remontui, dar daugiau nei 1,7 mln. eurų – naujai parduotuvės prekybinei įrangai ir jos įdiegimui.

Atsiras naujų parduotuvių

J. Špakauskas pasakojo, kad po atnaujinimo bus padidintas parduotuvės antro aukšto plotas. Tam panaudota virš 20 tonų specialių metalo konstrukcijų.

„Įrengiamas šiuolaikiškas liftas neįgaliesiems, parduotuvės antrame aukšte įrengti keturi nauji balkonai, kuriuose pirkėjai galės prisėsti, atsigerti kavos ar pasinaudoti nemokamu interneto ryšiu.

Parduotuvės prekybos salės išplanavimas nesikeis, jis bus optimizuotas, tam, kad pirkėjai patogiau ir greičiau rastų savo mėgstamas prekes“, – sakė „Maxima LT“ atstovas.

J. Špakauskas pridūrė, jog pastate liks keli senieji nuomininkai, pavyzdžiui, „Eurovaistinė“, tačiau atsiras ir naujų parduotuvių bei maitinimo įstaigų, apie kurias bus paskelbta vėliau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)