Dar prieš savaitę už 17 arų sklype stovintį būstą buvo prašoma 420 tūkst. eurų, tačiau dabar jo kaina sumažinta iki 350 tūkst. eurų.

Kaip DELFI sakė namą pardavinėjantis nekilnojamojo turto (NT) agentūros „Capital“ brokeris Romanas Loginovas, susidomėjimas objektu yra, bet jis labai mažas.

„Nes turtingų žmonių, kuriems tiktų ir namas, ir jo remontas, ir jo baldai nėra daug. Pinigų turintys žmonės pasistato savo ką nors įspūdingo arba jau nusiperka visiškai naują. Taip yra, kad tiems, kas turi pinigų, neįtinka tas remontas, kuris yra padarytas“, – sakė jis.

R. Loginovas pasakojo, kad namas priklauso lakūnui, turinčiam savo malūnsparnių įmonę. Tai paaiškina, kodėl šalia namo įrengta minėta nusileidimo aikštelė.

Savininko prašymu, DELFI jo tapatybės neatskleidžia.

„Vietoje tos aikštelės yra galimybė pasistatyti dar vieną namą, jei šeima didelė. Žemės sklypas didžiulis, su pakrante. Yra didelis prūdas“, – kalbėjo R. Loginovas.

2003 metų statybos

NT brokeris namą apibūdino taip: „Namas labai įdomus, išskirtinis, kaip iš pasakos. Jis iš tiesų įspūdingai didelis, suplanuotas labai nestandartiškai.“

Skelbimų portale alio.lt rašoma, kad mūrinis 481 kvadratinio metro ploto namas pastatytas 2003 metais.

Namas turi du aukštus ir aštuonis kambarius. Dujiniu šildymu aprūpintame būste taip pat yra baseinas, garažas, pirtis, drabužinė, rūsys.

„Kairenai yra pagarsėję kaip prabangus sostinės rajonas, todėl Asiūklių gatvėje parduodami namai sulaukia nemažai dėmesio – ne tik pirkėjų, bet ir norinčiųjų paganyti akis.

Atskiroje gyvenvietėje, atokiau nuo kelių, namą nuo triukšmo ir prašalaičių saugo dar ir pušynas, ir tvora. Pagrindinės gyvenamosios erdvės orientuotos į pietinę pusę, su nuostabiu, atviru vaizdu į ežero pakrantę. Čia tikrai galima pailsinti ir akis, ir sielą. Namui priklausanti ežero pakrantė suteiks jums galimybę mėgautis vandens pramogomis“, – rašoma skelbime.

Taip pat nurodyta, kad sąskaita ir išlaidos namui žiemos laikotarpiu sudaro apie 300 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (278)