Bendrą kompleksą sudarančiuose pastatuose, esančiuose Dominikonų g. 9 ir 11, šiuo metu yra įsikūrusi „Vilniaus vandenų“ centrinė būstinė ir klientų aptarnavimo skyrius.

Bendras parduotų patalpų plotas yra maždaug 2,5 tūkst. kvadratinių metrų.

„Vilniaus vandenų“ generalinio direktoriaus Aido Ignatavičiaus teigimu, centrinę bendrovės būstinę ketinama perkelti į tinkamesnį, patogesnį ir pigesnį biurą kitoje miesto dalyje.

„Senamiestis nėra tinkama vieta tokio pobūdžio infrastruktūros įmonės biurui – ji tiesiog pernelyg prabangi. Šiuo metu ieškome klientams patogesnio ir darbuotojams tinkamesnio biuro, į jį planuojame persikelti šių metų pabaigoje arba kitąmet“, – teigė A. Ignatavičius.

„Vilniaus vandenys“ šiuo metu naudoja ir administracines patalpas Vilniaus Savanorių prospekte, Maironio gatvėje bei kitose miesto dalyse.

„Vilniaus vandenys“ tiekia geriamąjį vandenį Vilniaus, Šalčininkų, Švenčionių ir Vilniaus rajonų gyventojams, taip pat tvarko nuotekas bei eksploatuoja tam naudojamus vandentiekio ir nuotekų tinklus.

Bendrovės „Vilniaus vandenys“ akcijos priklauso Vilniaus, Vilniaus rajono, Švenčionių rajono bei Šalčininkų rajono savivaldybėms.