Namą pardavinėjanti „DNB Būsto“ brokerė Agnė Navickienė pabrėžė, kad sandoris dar nėra įvykęs, t.y. namas dar neparduotas, tačiau ji beveik neabejojo, jog pirkėjas savo planų nepakeis.

Namo pardavimo skelbime buvo nurodyta 1,99 mln. eurų kainą. A. Navickienė DELFI negalėjo nurodyti, ar tokia pati suma yra ir rezervavimo sutartyje, nes ši informacija yra konfidenciali.

Pašnekovės tvirtinimu, architekto Audriaus Ambraso kūrinys sulaukė didelio susidomėjimo – interesantų buvo iki 10. Apie namo pardavimą paskelbta šių metų rugsėjo viduryje.

Rezervacijos sutartis buvo pasirašyta su įmone „Edvervita“, kuri, Registrų centro duomenimis, turi du akcininkus – Juliją ir Eduardą Uspakichus.

Jie yra V. Uspaskicho vaikai iš pirmosios santuokos, šiuo metu gyvenantys Baltarusijoje.

Viktoro Uspaskicho šeima (iš kairės), Julija Uspaskich, Edvardas Uspaskichas (abu iš pirmosios santuokos), žmona Jolanta Blažytė, Laura Uspaskich, Justė Uspaskich ir Viktoras Uspaskichas.

Galutinį sandorį dėl namo pirkimo planuojama pasirašyti 2017 metų pradžioje.

Kaip DELFI perdavė „DNB Būsto“ atstovai, „Edvervita“ namą Laurų kvartale įsigyti planuoja, nes tai prabangi, vertę išlaikanti gyvenvietė, namo vieta – išskirtinė ir privati, be to, jis vertinamas kaip puiki ilgalaikė investicija ir turi greitą susisiekimą su miestu.

„Tai išskirtinis objektas“, – teigė A. Navickienė.

Su „Edvervitos“ atstovais DELFI susisiekti nepavyko.

2006 metais statytas namas yra už 13 kilometrų nuo miesto centro, uždaroje, privačių namų Laurų gyvenvietėje. Namo teritoriją sudaro 68 arų žemės sklypas, iš visų pusių apsuptas žalumos, o iš vidinio kiemo atsiveria unikalus vaizdas į Neries skardį bei tekančią upę.

Namas yra su šešiais kambariais, trimis drabužinėmis, šešiais vonios kambariais, atskira svečių zona, privačiais lauko teniso kortais. Namas yra 575,58 kvadratinių metrų dydžio.

Aštuonių hektarų uždaroje pušyno teritorijoje įsikūrusi 32 namų Laurų gyvenvietė prisišliejusi prie Neries upės vingio. Gyvenvietės teritorija saugoma, čia sumontuotos vaizdo kameros.

Anksčiau neoficialiai ji buvo vadinama „VP dešimtuko“ kvartalu, nes jame turto buvo įsigiję kai kurie šios grupės verslininkai.

DELFI primena, kad N. Numavičius į Didžiąją Britaniją išvyko pernai, iškart po vestuvių. Jo žmona ekonomistė Kaetana Leontjeva-Numavičienė šiuo metu tęsia doktorantūros studijas Londone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (285)