Po susijungimo „Citus" agentūros savininkai Viktorija Vanagė ir Mindaugas Vanagas nesitrauks iš NT agentūrų verslo - jie valdys dalį „RE/MAX Lietuva" franšizės akcijų, tačiau nuo šiol labiau koncentruosis į NT vystymo veiklą ir toliau stiprins jiems priklausančios NT vystymo įmonės „Citus construction" pozicijas.

Ši kompanija jau daugiau nei 6 metus sėkmingai plėtoja individualių namų ir gyvenamųjų kvartalų projektus Vilniuje ir Kaune.

Kaip teigia „RE/MAX Lietuva" vadovas Žiuljenas Galeckas, dviejų NT agentūrų susijungimas susijęs su šiemet vykdoma aktyvia įmonės plėtra.

„RE/MAX Lietuva" vadovas prognozuoja, kad NT agentūrų stambėjimas Lietuvoje vyks ir toliau. „Šie pokyčiai bus naudingi, nes kilstels visų agentūrų paslaugų kokybę, o brokeriams suteiks galimybių įgyti vis didesnį konkurencinį pranašumą. Mūsų kompanija per porą metų planuoja Lietuvoje turėti daugiau kaip 450 pardavėjų ir aktyviai vystyti Pirkėjo atstovavimo paslaugą pasitelkiant naujus technologinius sprendimus, kuriuos šiuo metu vystome ir artimiausiu metu pristatysime rinkoje", - teigia Ž. Galeckas.

Agentūra „Citus" turi du biurus Vilniuje ir Kaune.

Vilniaus biuro, kuris nuo šiol vadinsis „RE/MAX Citus”, veiklą toliau vystys naujas savininkas - „RE/MAX Lietuva" vienas geriausių ir ilgamečių pardavėjų Jevgenijus Funikovas.

Kauno biuras savo veiklą tęs su nauju pavadinimu „RE/MAX Citus lius”, kuris taip pat sau kelia aukštus tikslus - įtvirtinti RE/MAX kaip lyderio pozicijas mieste. Tai bus jau antrasis RE/MAX kompanijos biuras Kaune.

Nekilnojamojo turto agentūra „RE/MAX Lietuva" yra JAV įkurtos ir visame pasaulyje veikiančios RE/MAX nekilnojamojo turto franšizės sistemos dalis.

„RE/MAX Lietuva" teikia visas nekilnojamojo turto paslaugas: butų nuomos, butų, namų, žemės sklypų, sodybų pardavimo, komercinių patalpų ir kito nekilnojamojo turto pirkimo, pardavimo bei nuomos. Šalyje veikia 12 „RE/MAX Lietuva" biurų.

Prieš 43 metus įkurta RE/MAX kompanija šiuo metu atstovaujama daugiau kaip 100 pasaulio šalių ir turi per 7000 biurų, kuriuose dirba daugiau nei 105 tūkst. brokerių. 2015 m. RE/MAX dalyvavo atliekant daugiau kaip 1,5 mln. nekilnojamojo turto sandorių, ir bendros pajamos sudarė 11,4 mlrd. USD.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)