Bendra projekto vertė – 2,9 mln. eurų. Keturių 1-2 aukštų su mansardomis pastatų komplekse suplanuoti dvidešimt šeši 26-80 kv.m ploto būstai nuo mažų jaukių poilsio apartamentų iki prabangių erdvių kotedžų per du aukštus, su terasomis, balkonais bei improvizuotomis verandomis.

Bendras pastatų plotas sieks 1330 kv.m. „Marių verandas“ planuojama užbaigti 2017 m. I ketvirtį.

Pajūris išlieka viena iš bendrovės prioritetinių veiklos teritorijų“, – teigia „Inreal valdymas“ direktorius Gediminas Pruskus.

Tačiau bendrovė kol kas nenurodo, kokiomis kainomis pardavinės planuojamus būstus.

Pasak projekto architekto Gintaro Prikockio, buvo siekiama maksimaliai integruoti naujus pastatus į Kuršių nerijos gamtos, spalvų koloritą.

„Tokia ir buvo projekto vizualinė idėja – paprastas pilkšvas neutralių atspalvių namas su dvišlaičiu stogu ir puošniomis verandomis. Tik šiame projekte veranda įgavo modernesnę transformaciją – tarsi pakilo nuo žemės ir tapo stoglangiu-veranda“, – teigia G. Prikockis.

Projekto teritorijoje numatytos vietos vaikų žaidimo aikštelei, automobiliams, dviračiams, pavėsinėms.

.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)