„Suprantu, kad procesas iš šalies nė iš tolo neprimena sandorių srauto, tačiau ir toks lašėjimas mums priimtinas, nes turtą parduodame nemažindami pradinės kainos. O ir situacija nekilnojamojo turto rinkoje šiuo metu mums palanki, todėl pasirinktos pardavimo strategijos kol kas neketiname keisti“, – pranešime cituojamas bankrutuojančio banko bankroto administratorius Gintaras Adomonis.

KitosSnoro“ turto varžytynės bus surengtos spalio 2 dieną.

Jose bus parduodi 9 nekilnojamojo turto vienetai: banko reikmėms naudoti Kauno ir Šiaulių filialų pastatai, svečių namai Klaipėdos senamiestyje, gyvenamieji namai Vilniuje ir Klaipėdoje bei žemės sklypai.

„Snoro“ banko veikla Lietuvos Respublikos Vyriausybės sprendimu buvo sustabdyta 2011 metų lapkričio 16 dieną, lapkričio 24 dieną Lietuvos bankas kreipėsi į teismą dėl bankroto bylos iškėlimo, o bankroto byla „Snorui“ buvo iškelta 2011 metų gruodžio 7 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)