UAB „Staticus“ ir UAB „Markučiai“ pradeda vykdyti bendrovės „Statoil“ biuro ir automobilių stovėjimo aikštelės projektą.

Kaip portalui DELFI pasakojo „Staticus“ rinkodaros ir komunikacijos vadovas Vaidas Vičius teigė, kad fasado montavimo darbus žadama atlikti per porą mėnesių, o projektavimo darbai užtruks ilgiau. Montuoti pastato fasadą bus pradėta šių metų pabaigoje.

„Pasiruošimas bus pakankamai ilgas“, - pridėjo jis.

Pasak pašnekovo, lietuviai užsakymą gavo laimėję konkursą, organizuotą generalinio rangovo.

UAB „Staticus“ jau yra kartu vykdę projektus su UAB „Markučiai“.

Kaip teigė V. Vičius, apie 90 proc. įmonės apyvartos sudaro projektai Skandinavijoje. Šiuo metu svarbia kompanijai tapo ir Didžiosios Britanijos rinka.

UAB „Markučiai“ informuoja, kad Norvegijoje lietuvių montuojamas biurų pastatas bus apie 11 tūkst. kv. m. Jame galės dirbti apie 600 darbuotojų. Stovėjimo aikštelės dydis – apie 9 tūkst. kv. m.

Pastatas iškils ant jūros kranto, kurio dalis yra supilta dirbtinai. Biure nebus kolonų, todėl jame nebus vertikalių konstrukcijų. Tai leis užsakovui bet kada perplanuoti erdves.

Bendra biuro projekto vertė – apie 32 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)