Pavasarį į naujas savininkų rankas perėjęs Vilniaus verslo uostas Lvovo g. ne tik pakeitė pavadinimą, bet ir žada plėstis.

Nuo šiol šio biuro komplekso pavadinimas pakeistas į „3 burės“, o 2016-2017 m. duris turėtų atidaryti ir šiuo metu projektuojamas trečias biurų pastatas.

Naujas biurų pastatas įsikurs 23 aukštuose, kurio bendras plotas – 18,4 tūkst.  kv. m. Nuomojamo ploto žadama rinkoje pasiūlyti apie 13 tūkst. kv. m.

Kaip atrodys naujasis pastatas galima pamatyti jau stovinčių pastatų pirmajame aukšte.

Jis išdygs už jau stovinčių burių, šalia šiuo metu esančio parkingo pastato. Naujas pastatas bus statomas nugriovus šiuo metu vis dar stovintį buvusį daugiabutį.

Primename, kad buvusį Vilniaus verslo uostą Švedijos investicijų bendrovė „East Capital“ iš bendrovės „Nekilnojamojo turto gama“ įsigijo šių metų gegužės mėnesį.

„Kaip rodo apklausos, dažniausiai šis centras buvo vadinamas verslo burėmis, todėl natūraliai išėjo, kad pakeitėme pavadinimą“, - pasakojo verslo komplekso „3 burės“ vadovė Rūta Narutavičė.

Kiek „East Capital“ atsieis naujo pastato projektas, verslo komplekso vadovė neatskleidžia: „Investicijos bus didelės, bet kol kas sunku paskaičiuoti, nes projektų patvirtintų dar neturime. Esame planavimo stadijoje“.

Apie potencialius klientus R. Narutavičė kalba atsargiai, tačiau neslepia, kad sulaukia kreipimųsi iš įmonių, kurios pasiruošusios būtų užimti netgi visą pastatą.

„Dažniausiai tai būna užsienio kompanijų paslaugų centrai“, - teigė ji.

DELFI primena, kad 2008 m. pastatytų dviejų biurų pastatų nuomojamas plotas – 28,4 tūks. kv. m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)