Pradinė šio investicinio projekto kaina – 44,2 mln. Lt be PVM.

Už turto valdymą, priežiūrą bei pardavimą atsakingo VĮ Turto banko vadovas Arnoldas Burkovskis teigia, kad, siekiant padidinti objekto likvidumą bei patrauklumą potencialiems investuotojams, buvo atlikta nemažai namų darbų: atlikti archeologiniai tyrimai, parengtas detalusis planas, suderinti priešprojektiniai pasiūlymai, leidžiantys išvystyti iš viso apie 26,550 kv. m gyvenamojo bei komercinio ploto, sudalinti ir įregistruoti sklypai pagal detaliojo plano sprendinius.

„Radvilų valdos“ projekto darbai įgyvendinti kaip planuota, ir šiandien, bendradarbiaudami su nekilnojamojo turto ekspertais iš Inreal grupės, rinkai galime pasiūlyti profesionaliai paruoštą projektą, kuris minimizavo rizikas potencialiems investuotojams bei užtikrino finansinę grąžą valstybei“, – teigia Turto banko vadovas.

„Inreal“ Konsultacijų ir analizės departamento vadovas Arnoldas Antanavičius teigia, kad šiandien stambių objektų investicinėje rinkoje dominuoja pinigų srauto įsigijimai, t. y., kada nekilnojamasis turtas perkamas kaip pinigų srautą generuojantis objektas, siekiant saugiai įdarbinti turimą kapitalą.

„Kita vertus, pastebime tendenciją, kad vis dažniau investuotojai įsigyja brangesnių investicinių projektų vystymui. 2012-2013 metais didžioji dalis investicinių įsigijimų vystymui pateko į 3,5-7 mln. Lt, o šiemet tokių sandorių sudaroma jau 4-8 mln. litų intervale“, – pranešime cituojamas A. Antanavičius.

„Inreal“ pateikia duomenis „Registrų centras“ duomenimis, kad brangesnių nei pusė milijono butų sandorių Vilniaus Senamiestyje 2013 metais sudaryta 136, t.y. 14,3 proc. daugiau nei 2012 metais. Per šių metų 6 mėn. analogiškų sandorių sudaryta 82, 22,4 proc. daugiau nei atitinkamą 2013 metų laikotarpį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)