Iš viso netoli „Ozo“ prekybos centro planuojama pastatyti 3 šešiaaukščius daugiabučius pavadinimu „Ozo namai“. Netoli plėtotas „Realco“ gyvenamųjų namų projektas „Ozo parkas“.

„Gavome leidimą ir šiandien pradedame darbus, jį vykdysime su partneriais „Zeta projektai“. Planuojame pastatyti 260 butų, darbus baigsime 2015 m.“, - sakė „Hanner“ valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.

„Hanner“ iš „Zeta projektų“ gavo teisę statyti gyvenamuosius namus ir bus aktyviuoju projekto partneriu: ne tik statys, bet ir prekiaus pastatytais butais.

„Tai bus vidutinio kainos segmento butai: ne ekonominės klasės, bet ir ne prestižinės. Dėl vieno kvadratinio metro kainos kalbėti dar anksti“, - pasakojo A. Avulis.

Paklaustas, kodėl bendrovė naujo projekto imasi būtent dabar, jis sako, jog palaipsniui nekilnojamojo turto (NT) rinka tampa vis aktyvesnė, dėl to imamasi įgyvendinti naujų projektų.

Arvydas Avulis
„Šie metai NT rinkoje yra aktyvūs ir mes siekiame kuo daugiau pasiūlyti, manau, iš to naudos bus visiems: kuo didesnė pasiūla, tuo mažesnė tikimybė, kad būsto kainos augs“, - mano A. Avulis.

„Zeta projektų“ akcininkai yra iš „Rubicon group“ (dabar „Icor“) pasitraukę partneriai. Registrų centro duomenimis, įmonė įsteigta 2010 m., ją valdo Rimantas Bukauskas, Arūnas Mačiuitis ir Remigijus Lapinskas.

2010 m. R. Bukauskas, A. Mačiuitis ir R. Lapinskas pardavė visas valdytas „Rubicon group“ akcijas likusiems keturiems akcininkams ir įsigijo 100 proc. „Siemens“ arenos, bilietų platinimo bendrovės „Tiketa“ bei įmonės „Panevėžio arena“, užsiimančios „Cido“ arenos valdymu, akcijų.

Tuomet “Icor” akcininkais liko Andrius Janukonis, Linas Samuolis, Gintautas Jaugielavičius ir Darius Leščinskas.

Teritoriją, kurioje yra pastatyta „Siemens“ arena, vandens pramogų parkas, „Ozo“ prekybos centras, taip pat biurų ir gyvenamieji pastatai, su partneriais pradėjo plėtoti „Rubicon group“, pakeitusi pavadinimą į „Icor“.

DELFI skelbė, kad šių metų balandį R. Lapinskas nusprendė atsisakyti vadovaujančių pareigų Biomasės energetikos asociacijoje „Litbioma“.

„Rubicon group“ - įmonių grupė, vienijanti keliasdešimt bendrovių, jų veiklos sferos: pramonės ir inžinieriniai sprendimai, pastatų priežiūros ir komunalinių paslaugų verslas, energetika, pramogos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)