Neoficialiais duomenimis, tikrinama informacija apie įmonėje dirbusius žmones, siekiant patikslinti darbuotojų sąrašus bei siekiant išvengti klaidų skaičiuojant jų darbo stažą. Pati įmonė nenori komentuoti tokių paieškų peripetijų.

Iš viso šis skelbimas gali būti aktualus daugiau nei 2 tūkst. žmonių. Kviečiami atsiliepti Kauno namų statybos kombinato, kuris buvo privatizuotas ir tapo akcine bendrove „Kausta“, darbuotojai arba jų artimieji.

Kauno namų statybos kombinatas turėjo darbuotojų įvairiuose Lietuvos miestuose, pavyzdžiui, Marijampolės, Jonavos valdybose, taip pat dalis jų dirbo Rusijoje.

Dabar Lietuvoje veikia bendrovės "YIT Kausta" ir "YIT Kausta būstas", kurios priklauso tarptautinei YIT korporacijai.

Korporacija dirba Suomijoje, Rusijoje, Baltijos šalyse ir Centrinėje Rytų Europoje. Grupė septyniose šalyse ir turi daugiau nei 6 tūkst. darbuotojų, o YIT akcijų sąrašas pateiktas „NASDAQ OMX“ Helsinkyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)