Kaip rašo dienraštis „Lietuvos rytasp kelių nepavykusių mėginimų apie 1000 kvadratinių metrų ploto darželio pastatą su beveik 80 arų žemės sklypu rugsėjo pradžioje Palangos savivaldybė už 2,52 mln. litų pardavė vienintelei aukciono dalyvei elektros montavimu užsiimančiai Gargždų statybos įmonei „BM Service”.

Tačiau šio pastato panoro ir kaimynystėje įsikūręs V. Uspaskichas. Atsakingi „Vikondos” darbuotojai savivaldybės skelbtus aukcionus prasnaudė, nes manė, kad darželį pardavinėja Turto fondas, ir sekė jo pranešimus.

„BM Service” vadovas Kęstutis Lukauskas pripažino, kad gavo iš „Vikondos” tokį pasiūlymą, „kurio buvo sunku atsisakyti”.

„Lietuvos ryto” šaltinių duomenimis, už darželio pastatą su žemės sklypu Gargždų įmonei buvo sumokėta 300 tūkst. litų daugiau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)