Finansų ir ekonomikos komiteto nariai ketvirtadienį vienbalsiai pritarė Pajūrio kempinge teikiamų paslaugų įkainiams. Juos dar turės patvirtinti miesto taryba.

Daugelio paslaugų įkainiai buvo patvirtinti dar 2009 metais ir jie nesikeis. Naujos kainos nustatytos tik už kempingo namelių nuomą.

„Labai tikimės, kad jie iki birželio vidurio bus baigti statyti. Tuomet dar reikės supirkti visą reikiamą įrangą, patalynę ir jau bus galima priimti poilsiautojus“, - teigė Klaipėdos savivaldybės Tarptautinių ryšių, verslo plėtros ir turizmo skyriaus vedėja Dalia Pleskovienė.

Europinius standartus atitinkančiame 4 žvaigždučių Pajūrio kempinge bus pastatyta 12 stacionarių keturviečių namelių.

Jų nuoma ne sezono metu parai kainuos 140-160 litų, o vasarą – 180-220 litų.

„Tokios kainos nustatytos įvertinus galimas išlaidas. Neslėpsiu, kad buvo atsižvelgta ir į tai, kokios namelių nuomos kainos yra kituose kempinguose“, - teigė D.Pleskovienė.

Ji pabrėžė, jog Pajūrio kempinge išsinuomoti namelį tikrai bus galima pigiau, nei, pavyzdžiui, Nidos, Druskininkų kempinguose.

„Mūsų kainos yra labai panašios į tas, kokios yra kempinge prie Vištyčių ežero“, - tvirtino D.Pleskovienė.

Pastebėjus, jog kainos yra gana didelės, o kempingas labiau skirtas vidutines ir mažesnes pajamas gaunantiems atostogautojams, vedėja patikino, jog keturi asmenys už 200 litų tikrai negalėtų apsigyventi jokiame viešbutyje, nes juose kainos yra gerokai didesnės.