„Siekiame plėtoti ilgalaikę, pasitikėjimu grįstą partnerystę su įmonėmis, kurios glaudžiai bendradarbiavo su banku ir ekonomikos pakilimo, ir nuosmukio laikais. Krizei slūgstant, atidžiai stebime situaciją nekilnojamo turto rinkoje ir teikiame finansavimą perspektyviems, šiandienines realijas atitinkantiems gyvenamosios statybos projektams“, - banko pranešime cituojamas SEB banko prezidento pavaduotojas ir Verslo bankininkystės tarnybos direktorius Aivaras Čičelis.

Planuojama, kad šiais metais „Eika“ iš viso į plėtrą Pilaitėje investuos apie 10 mln. litų, kurie bus skirti naujo devynių aukštų daugiabučio bei daugiaaukštės 520 vietų automobilių stovėjimo aikštelės statybai. Šiuo metu Pilaitėje baigiamas statyti 42 butų daugiabutis, o praėjusią savaitę baigtas statyti ir pripažintas tinkamu naudoti 71 buto devynaukštis namas.

„Santariškių namai“ šiais metais į mažaaukštės gyvenvietės šalia Verkių parko plėtrą planuoja investuoti 18 mln. litų. Šiuo metu Santariškėse baigiamas statyti 30 butų daugiabutis bei novatoriški kotedžai. Šiais metais taip pradėta ir „Gilių“ kvartalo statyba.

Iki 2015 metų „Eika“ Pilaitėje planuoja pastatyti apie 250 naujų butų ir prekybos centrą; tiek pat butų bei prekybos ir paslaugų centrą numatoma pastatyti ir Santariškėse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)