Po mėnesio „Invalda nekilnojamojo turto valdymas“ ir „Invalda Service“ pakeis pavadinimus ir taps „Inreal valdymas“ ir „Inreal pastatų priežiūra“.

„Į šį susijungimą atėjome natūraliai – nagrinėdami klientų poreikius matėme, kad jiems dažnai reikia ne vienos ar dviejų, bet viso paslaugų paketo”, – sakė „Inreal” ir „Invalda nekilnojamojo turto valdymas” direktorius Gediminas Pruskus. Pasak jo, įmonės ir anksčiau teikdavo klientams bendrus pasiūlymus, tačiau skirtingais prekių ženklais, ne kaip grupė.

„Plėtoti grupėje keletą prekių ženklų neefektyvu – Lietuvos rinka tam per maža. Mūsų tikslas, kad „Inreal” vardas asocijuotų išskirtinumą, ir kad klientas žinotų, su kuo dirba ir kokios apimties bei kokybės paslaugas gali gauti”, – sakė G. Pruskus.

„Inreal” grupėje šiuo metu dirba 193 darbuotojai. Įmonių biurai ar atstovybės veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Mažeikiuose, Alytuje ir Plungėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją