Pigiausia Lietuvoje kurortine teritorija galima laikyti Zarasus.

Jeigu neieškote sodybos ant ežero kranto Aukštaitijoje, šiame miestelyje prie Zaraso ežero standartinį nenaujos statybos trijų kambarių butą galite įsigyti už 60 tūkst. litų. Už 120–150 tūkst. litų galima nusižiūrėti ir nedidelį namą su sklypu. Tačiau jei namas prie ežero, kaina šokteli dvigubai.

Anykščiai ir Ignalina – šiek tiek didesni ir patrauklesni poilsiautojams kurortiniai miestai. Trijų kambarių butą juose galima įsigyti už maždaug 80 tūkstančių litų, mažesnį – ir už 50 tūkst. litų, o į namą tektų investuoti 150–200 tūkst. litų.

Druskininkai vienas iš nedaugelio Lietuvos miestų, kuriuose yra pakankama naujos statybos ir dar didesnė nepastatytų būstų pasiūla. Ekspertų teigimu, be 100 tūkstančių litų sudėtinga būtų įsigyti patrauklų butą senos statybos name. Naujos statybos būstas atsieis mažiausiai 170 tūkstančių litų, o greičiausiai ir 200 tūkstančių litų už 30 kvadratinių metrų ploto butą.

Palangoje pigiau nei už 100 tūkstančių čia vargu ar galima ką nors išsirinkti. Tokios net sodo namelių šalia Klaipėdos kainos, bet jie pernelyg toli nuo jūros.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)