B. Jelcino užmiesčio rezidencija, esanti šiaurės rytų Rusijoje, bus parduodama kitą mėnesį. Tai reklamuojama kaip išskirtinė galimybė įsigyti gabaliuką modernios Rusijos istorijos.

Kartu su vila būsimam pirkėjui atiteks viduje esantis teniso kortas, kuriame žaisdavo B. Jelcinas, sauna, kurioje jis prakaituodavo, ir baseinas, kuriame jis kažkada pliuškenosi.

Kremlius tikisi, kad už ežero pakrantėje stovinčią vilą pavyks gauti daug didesnę nei pradinė kainą.

Tačiau naujajam savininkui nepriklausys 124 akrai žemės, ant kurios stovi vila, jam reikės ją įsigyti už papildomą kainą.

Vilai priklauso trijų aukštų viešbutis, dviejų aukštų namas ir keturi kotedžai. Vila, kuri buvo pastatyta ketvirtajame dešimtmetyje, kaip komunistų partijos pareigūnų atostogų rezidencija, turi jai priklausančią prieplauką ant netoliese esančio ežero. Kiti šiuolaikiniai patogumai – biliardo salė, šilkiniai apmušalai, marmuro grindys, Itališki krištoliniai sietynai ir šildomos grindys.

Naujajam savininkui atiteks ir baldai, nedidelė, bet išskirtinė meno kolekcija ir „komunikacijų kambarys“ , kuriame Rusijos prezidentas bendraudaudavo su išoriniu pasauliu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją