Sprendimas dėl naujo direktoriaus priimtas vieningu valdybos narių sprendimu.

Posėdžio metu naujasis direktorius pristatė asociacijos pusmečio veiklos planą, informavo apie darbų eigą ir artimiausius planus. Ir toliau numatyta tęsti tradicinius susitikimus su miesto valdžia, organizuoti konkursus „Už darnią plėtrą" ir „Darni aplinka", aktyviau darbuotis aktualiais teisės klausimais, daugiau dėmesio skirti asociacijos darbo grupių veiklai bei vidiniams ryšiams su esamais ir potencialiais nariais.

Kaip informuoja asociacija, nuo 2007 m. Mindaugas Statulevičius dirbo asociacijos projektų vadovu - analitiku, buvo atsakingas už teisinius klausimus. Mindaugas Statulevičius yra baigęs Vilniaus Gedimino Technikos Universitetą, įgijo verslo vadybos ir administravimo magistro laipsnį.

2003-2007 m. dirbo Vilniaus m. savivaldybės administracijos Ekonomikos departamente, vadovavo Investicijų poskyriui, vėliau - Ekonominės plėtros skyriui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)