„Šį sumanymą vertiname kaip iššūkį, kurį teks priimti ne tik statytojui, bet ir visai nekilnojamojo turto rinkai. Pirmiausia, tai pirmasis naujai pradedamas statyti individualių namų projektas po krizės. Antra, deklaruojama projekto koncepcija įpareigoja plėtotoją kokybės kartelę iškelti itin aukštai, nepasiduodant jokiems kompromisams“, - bendrovės pranešime cituojamas Algirdas Navickas, UAB „Ober-Haus“ ekspertas.

Anot specialisto, be užuolankų galima teigti, kad „Pilies gyvenvietės“ potenciali auditorija – aukštesnes nei vidutines pajamas uždirbantis pirkėjas. „Ober-Haus“ atstovas priduria, kad šiuo metu, dėl ženkliai kritusių tiek statybinių medžiagų, tiek pačių statybos darbų kainų, itin palankus laikas pradėti statybas.

„Siekiame, kad pirkėjas jaustųsi saugiai: žmogus mokės tik už įvykdytus įsipareigojimus. Pavyzdžiui, statytojas išlieja namo pamatus ir tik tuomet pirkėjas už atliktą darbą sumoka pinigus, pastatomas namo pirmas aukštas – klientas atsiskaito už tai, ir t.t. Prisiminus netolimą praeitį, kai turtas buvo perkamas „iš brėžinių“ net negavus jokių statytojo garantijų, kad jo plėtojamas nekilnojamojo turto projektas išvys dienos šviesą, mes savo ruožtu klientams siūlome patikimą ir užtikrintą finansinės partnerystės formą. Pirkėjas moka tik už atliktus darbus“, - teigia Rokas Volungevičius, „Red Haus” vadovas.

Plėtotojai žada gyvenvietės centre įkurti privatų parką „Pilies gyvenvietės“ gyventojams

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)