Pareiškusi, jog pavogtas Kauno rajono Gervėnupio kaime esančioje sodininkų bendrijoje „Eglė” stovėjęs apie 100 tūkstančių litų vertės nebaigtas statyti rąstinis namas, D.Kemova kalbėjo apie patirtą šoką ir aiškino net nenumananti, kas galėjo pasikėsinti į jos turtą.

Skandalingo įvykio aplinkybės pradėjo aiškėti, kai D.Kemova Kauno rajono kriminalistams pateikė su namo statyba susijusius dokumentus.

2007-ųjų pabaigoje D.Kemova kartu su pussesere Rūta Šerpytiene surezgė verslo planą. Jos sumanė pastatyti namą ir jį parduoti, nes tuo metu nekilnojamojo turto kainos didėjo tiesiog dienomis.

Namo rangos sutartį D.Kemova pasirašė su pussesere R.Šerpytiene, bet atlikti darbus buvo pasamdyta bendrovė „Artneda”. Statybininkai už namo statybą negavo nė lito, o bendrovei susidariusi skola pasiekė 60 tūkst. litų. Ji atsisakė tęsti darbus.

Rugpjūčio mėnesį „Artnedos” vadovai išvydo skelbimą, kuriame buvo siūloma jų statytą namą nusikėlimui parduoti vos už 35 tūkst. litų. Tuomet jie nusprendė nedelsti – išardė statinį ir jį pasiėmė.

Dar 2008-ųjų gegužę D.Kemova pasirašė priedą prie sutarties su statybų rangovu – pussesere R.Šerpytiene. Tame priede D.Kemova pripažįsta, kad neturėjo galimybių atsiskaityti su statybininkais, todėl atsisakė bet kokių savo ir trečiųjų asmenų teisių į jos sklype pastatytą namą. Moteris patvirtino neprieštarausianti, jeigu be jos žinios namas bus išardytas ir išvežtas. Jokių pretenzijų rangovui ji esą neturi ir neturės ateityje.

D.Kemova visai kitaip pasakojo apie namo statybą. Žemės sklypas jai esą buvo perleistas kaip negrąžinta skola, o apie savo skolas statybininkams ir sandėrius su pussesere moteris net neužsiminė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)