Įmonių grupės „Vitės valdos“ komercijos direktoriaus Jevgenij Sakovskij teigimu, sutartis dėl akcijų pardavimo su Vilniaus miesto savivaldybe jau pasirašyta. Taip pat įvykdyti ir finansiniai įsipareigojimai. Privatizavimo konkurse iš viso dalyvavo 5 pretendentai.

Kaip praneša grupė, savo paslaugas ji teikia maždaug 700 Vilniaus senammiesčio namų, kurių bendras plotas yra apie 530 tūkst. kvadratinių metrų. Privatizuotoje įmonėje dirba 55 darbuotojų.

„Pirmiausia sieksime „Senamiesčio ūkio“ veiklos reorganizavimo ir gyvenamųjų namų administravimo kokybės gerinimo. Dabartinis įmonės valdymo ir darbo organizavimo modelis yra pasenęs, ekonomiškai nenaudingas ir mūsų netenkina. Taip pat inicijuosime įmonės veiklos auditą, atliksime analizę, po kurios paaiškės kiti darbų prioritetai“, - sakė J.Sakovskij, įmonių grupės „Vitės valdos“ komercijos direktorius.

Įmonių grupė šiuo metu administruoja daugiau nei 2000 namų. Bendras jos prižiūrimų patalpų plotas viršija 2 mln. 100 tūkst. kv. metrų. Pagrindinė bendrovių veikla - gyvenamųjų ir komercinių pastatų administravimas, nuolatinė techninė priežiūra, pastatams priskirtų teritorijų priežiūra. Papildoma veikla - įvairių komunalinių ir kitų paslaugų teikimas arba tarpininkavimas. Įmonių grupėje „Vitės valdos“ šiuo metu dirba daugiau nei 150 darbuotojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją