Nekilnojamojo turto agentūrų duomenimis, artimiausiu metu sostinėje pirkėjams bus pasiūlyta apie 10 tūkst. kv.m. gamybinių patalpų. Jie bus pertvarkomi į nestandartinius būstus.

Nekilnojamojo turto bendrovė „City Restate” Vilniaus radijo matavimo prietaisų gamyklos teritorijoje, 4 tūkst. ploto 5 aukštų pastate, planuoja įrengti apie 60 nestandartinių būstų. Būstai parduodami po 2,1-2,3 tūkst. Lt/kv.m., tačiau jie be vidaus apdailos.

Buvusį „Kuro aparatūros” gamyklos administracinį pastatą renovuoti ir nestandartinius būstus įrengti imasi ir antrinė „Penkių kontinentų” bendrovė – „Penkių kontinentų investicijos”. Kaip skelbiama internete, bendrovė planuoja renovuoti trijų aukštų 3,5 tūkst. kv. m. ploto pastatą. Jame bus įrengta 40 kv. m. ir didesnių nestandartinių butų.

Plėtojant būstus gamybinėse patalpose svarbu ir tai, kad pastato paskirtis būtų pakeista į gyvenamąją. Kitu atveju naujakuriams teks mokėti nekilnojamojo turto mokestį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją