„Verslininkai šiuo metu neskuba investuoti į naujas patalpas, tačiau kokybiško remonto ir apdailos darbų poreikis ne tik liks stabilus, bet ir augs. Turime prisitaikyti prie rinkos poreikių. Svarbu – išsiskirti geriausiais produktais“, – sakė AB „YIT Kausta“ vadovas.

Pasak V. Repečkos, kokybiškai ir laiku atliekami darbai bei bendrovės patikimumas yra svarbiausi konkurenciniai pranašumai. „Profesionalą samdančiam klientui nereikia spėlioti, ar remonto metu nesikeis darbų kaina ir terminas – taip neretai nutinka remonto darbus atliekant privatiems asmenims. Mes teiksime garantijas visiems savo darbams“, – pabrėžė V. Repečka.

V. Repečka užtikrino, kad bendrovės paslaugų įkainiai nebus aukšti, nes, kaip stambus užsakovas, bendrovė gali garantuoti ir žymiai mažesnes statybinių medžiagų kainas. Klientui iš anksto bus paskaičiuota tiksli darbų kaina, o interjero projektuotojas galės pakonsultuoti visais patalpų įrengimo klausimais: nuo elektros instaliacijos iki dizaino sprendimų. Paslaugai užsakyti bendrovėje veiks specialūs telefono numeriai.

Planuojama, kad artimiausiu metu AB „YIT Kausta“ apdailos ir remonto darbų paslaugos bus teikiamos Vilniuje ir Kaune, vėliau Klaipėdoje ir kituose Lietuvos miestuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją