„Pasikeitus ekonominei situacijai pasaulyje ir Lietuvoje, šiuo metu gauti paskolą ir ypatingai gauti ją palankiomis sąlygomis, sudėtinga. Įdiegta naujovė padės mūsų klientams išsirinkti geriausią bankų siūlomą paskolos finansavimo variantą vienam iš mūsų vystomų būstų sostinėje“, – teigia bendrovės „MG Valda“ turto valdymo direktorė Sigita Survilaitė-Mekionienė.

Bendradarbiaudama kartu su finansinių paslaugų tarpininkavimo įmone „Alfmega LT“, administruojančia „manopaskola.lt“ projektą, „MG Valda“ paskolų tarpininkavimo sistemą įdiegė savo tinklalapyje „finansavimas.mgvalda.lt“. Šioje sistemoje užpildę vieną paraišką, žmonės gaus įvairių bankų paskolų pasiūlymus.

„Užpildę paraišką, klientai gaus bankų pasiūlymus per kelias darbo dienas. Šie pasiūlymai yra realūs, tokie, kokius žmonės gauna eidami į bankus ir bendraudami su jų atstovais“, – kalbėjo „manopaskola.lt“ sistemos vadovas Rokas Šalaševičius. – „Dar prieš metus bankai skolindavo lengva ranka, o būsto paskolų palūkanos svyravo 0,3 proc. ribose.

Šiandien jau sunkiau rasti banką, kuris gali paskolinti visą norimą sumą, o būsto palūkanos svyruoja, net 2 proc. ribose, todėl ir paskolų tarpininkavimo sistemos naudojimas tampa daug aktualesnis klientams.

Šios paslaugos „MG Valdos“ klientams nieko nekainuos, klientų būsto paskolų paraiškų duomenys bus prieinami tik registruotiems Lietuvos bankų darbuotojams, be to, „Alfamega LT“ ekspertai padės išanalizuoti bankų pateiktus pasiūlymus ir teiks nepriklausomas konsultacijas.

Asmenims, kuriems nei vienas bankas nesuteiks norimo dydžio paskolos, „MG Valda“ siūlys kartu ieškoti optimalaus sprendimo.

„Žmonėms, kurie mums pateiks paskolų tarpininkavimo sistemos pagalba gautus dokumentus, rodančius, kad dėl vienos ar kitos priežasties norimos paskolos bankai nesuteikia, stengsimės padėti patys. Suteiksime galimybę įsigyti mūsų vystomus būstus iš karto, o atsiskaityti vėliau, pardavus kitą turimą nekilnojamąjį turtą ar gavus palankesnį banko pasiūlymą. Mes taip pat padėsime optimaliai sudaryti mokėjimų grafiką“, – teigia „MG Valda“ atstovė S. Survilaitė-Mekionienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją