Paskutinis pirkinys yra 14 300 kvadratinių pėdų ploto (apie 1300 kvadratinių metrų) įvairių lygmenų namas Snowmass miestelyje, netoli Aspeno, pastatytas 200 akrų žemės sklype. Jame yra 11 miegamųjų, 12 vonių, žiniasklaidos kambarys, vyno patalpa su kontroliuojamu klimatu bei vieta vyno degustacijoms, didelė gydomoji vonia ir spa centras.

1999 m „United States Surgical“ korporacijos įkūrėjas L. Hirschas sumokėjo už šį namą 5,4 milijonus dolerių ir po penkerių metų pastatė namą pagal užsakymą. Namą suprojektavo Niujorko architektas Bartas Voorsangeris, kuris perprojektavo Niujorko Azijos bendruomenės muziejų. Name yra langai per visą sieną bei pagal užsakymą pagaminti baldai iš odos ir audinės kailių. Namas buvo parduodamas rinkoje nuo 2005 m., pastaruoju metu jo kaina buvo 37,5 milijono dolerių.

Ankstesnis R. Abramovičiaus pirkinys (5 6000 kvadratinių pėdų (520 kvadratinių metrų) slidinėjimo namas) yra netoli nuo Snowmass miestelio. Jame yra penki miegamieji, 5,5 vonios, jis pastatytas 1,7 akrų žemės sklype.

R. Abramovičiui, kuris praėjusiais metais buvo nurodytas 16-toje „Forbes“ milijardierių sąrašo vietoje ir kurio turtas vertas 18,7 milijardų JAV dolerių, taip pat priklauso Didžiosios Britanijos „Chelsea“ futbolo komanda. Paskutinį sąrašą pateikė Maureen Stapleton iš „BJ Adams and Co“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją