Be to, buvo išrinkta nauja bendrovės valdyba, kurią sudaro valdybos pirmininkas Gvidas Drobužas, Virmantas Puidokas, Vilius Gražys, Remigijus Juodviršis, Aldona Nagienė.

Lygšiolinis bendrovės generalinis direktorius bus atsakingas už verslo plėtrą Baltijos šalyse. Pasak pagrindinio „Constructus“ akcininko, AB „Panevėžio keliai“ generalinio direktoriaus Virmanto Puidoko, sprendimą keisti bendrovės generalinį direktorių padiktavo verslo situacija.

„Bendrovė šiuo metu išgyvena sudėtingą laikotarpį. Reikalingas stiprus ir patyręs vadovas, galintis užtikrinti stabilią įmonės raidą. Taip pat matome poreikį savo veiklą plėtoti ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse, todėl manome, kad pasikeitimai leis tinkamai išnaudoti turimus resursus,“ – pastebi „Panevėžio kelių“ generalinis direktorius.

Anot jo, G. Drobužas turi didžiulę vadovavimo patirtį, jis yra vienos didžiausių Lietuvoje bendrovių „Panevėžio keliai“ valdybos primininkas ir akcininkas, tuo tarpu A.Zabulėnas gerai išmano bendrovės specifiką, todėl galės savo gebėjimus realizuoti plėtros srityje.

Naujasis direktorius sako, kad iš „dabar bendrovėje dirbančių ir naujų specialistų „Constructus“ bus formuojama profesionali komanda“.

2003 metais AB „Panevėžio keliai“ įsigijo tarptautinės kompanijos „Skanska“ antrinės įmonės akcijas, bendrovė buvo pavadinta „Constructus“ vardu. Per pastaruosius metus „Constructus“ projektavo ir statė Vilniaus miesto savivaldybės ir Vilniaus apskrities viršininko administracijos pastatus sostinėje, rekonstravo buvusios savivaldybės, dabartinio prekybos centro „Gedimino 9“ pastatą, statė „Neo Group“ PET žaliavos gamyklą Klaipėdoje, „MG Valda“ biurų pastatą „Victoria“ Vilniuje, rekonstravo ir renovavo Vilniaus banko biurų pastatą Vilniuje, Jogailos gatvėje, statė individualių namų gyvenvietę Klaipėdos rajone, UAB „Philip Morris Lietuva“ gamyklą Klaipėdoje, „Volvo“ sunkvežimių centrą Vilniuje, rekonstravo Didžiosios Britanijos ambasadą Vilniuje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją