Pirmadienį viešbutis pristatomas visuomenei.

Didžiausias Kauno viešbutis miesto centre stovi daugiau nei tris dešimtmečius. „Šis pastatas turi savitą aurą, tiesiog nusėdusią kauniečio pasąmonėje, norėjome tai išsaugoti“, – sakė rekonstrukcijos projekto autorius architektas Linas Tuleikis. Pasak jo, po rekonstrukcijos darbų pastatas viduje tarsi atgimė iš naujo, drauge išsaugodamas senąją fasado plastiką.

Iš viso viešbutyje rekonstruota 13.200 kv. m. ploto. Viešbutis savo svečiams pasiūlys 208 kambarius, naujausia įranga aprūpintą konferencijų ir renginių centrą, kuriame tilps 1000 žmonių, 140 vietų „Diverso“ restoraną ir stilingą barą „Ginger Bar“. Antrajame viešbučio aukšte įrengtos aštuonios skirtingo dydžio konferencijų salės. Viena iš jų, galinti priimti net 450 svečių, patenka į didžiausių Lietuvoje penketuką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją