„Mūsų patirtis rodo, kad prekyba nekilnojamuoju turtu suaktyvėdavo nuo gruodžio vidurio iki sausio vidurio, tačiau šiais metais to nebuvo. Panašu, kad infliacija, maisto bei energetikos kainų kylimas sustabdė ir nekilnojamąjį turtą gimtinėje norinčius įsigyti emigrantus,“ – sako Nekilnojamojo turto agentūros Viktauga“ direktorius Mindaugas Vidzėnas.

Praėjusių metų kalėdiniu laikotarpiu įmonė sudarė apie 30 nekilnojamojo turto sandorių, o šiais metais tik keletą. Pasak M. Vidzėno, daugelis žmonių teiravosi, tačiau konkrečių sandorių nebuvo sudaryta.

Tikimasi, kad prekyba nekilnojamuoju turtu suaktyvės pavasarį. Esą nuo naujųjų metų kylantys atlyginimai ir LR vyriausybės pastangos pažaboti infliacijos kilimą, suaktyvins nekilnojamojo turto rinką, nes esama situacija rodo, kad interesantų yra nemažai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją