Prie komandos taip pat prisijungė vyriausiosios specialistės Sandra Žvirblytė bei Giedrė Gabnienė. Iki šiol skyriuje taip pat dirbo vyriausioji specialistė Justina Petravičienė, rašoma ministerijos pranešime žiniasklaidai.

„Finansų ministerijos skleidžiama informacija turi būti suprantama kiekvienam, net ir neturinčiam jokių žinių apie finansus. To ir sieks naujai suburta komanda, kuri suformuota iš savo srities specialistų, pasižyminčių įvairiapusiška kompetencija. Tai palengvins svarbios informacijos apie finansus kelią į kasdieninį šalies žmonių gyvenimą“, – sako finansų ministro patarėja Raminta Stanaitytė-Česnulienė.

Pastaruosius 5 metus Kristina Malevskienė viešųjų ryšių agentūroje „Fabula Hill + Knowlton Strategies“ dirbo projektų direktore, taip pat vadovavo projektų vystymo grupei. Prie štai 6 metus dirbo „INK agency“ projektų direktore. K. Malevskienė Vilniaus universitete yra įgijusi komunikacijos ir informacijos magistro laipsnį.

Už vizualinę komunikaciją naujai suburtame skyriuje bus atsakinga Giedrė Gabnienė, turinti ilgametės patirties grafinio dizaino srityje. Vilniaus dailės akademijoje ji yra baigusi menų magistrantūros studijas ir laimėjusi ne vieną apdovanojimą.

Komunikacijos magistro laipsnį turinti Sandra Žvirblytė, prieš tai daugiau nei 4 metus vadovavusi Utenos „Europe Direct“ informacijos centrui, bus atsakinga už vidaus ir išorės komunikacijos projektus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją