Nuo šiol naujoji STT Viešųjų ryšių skyriaus vadovė bus atsakinga už tarnybos išorinę ir vidinę komunikaciją, STT atstovavimą žiniasklaidai, tarnybos įvaizdžio ir reputacijos visuomenėje formavimą bei antikorupcinio visuomenės švietimo ir informavimo įgyvendinimą.

„Valstybinis sektorius man yra naujas, ir tai yra iššūkis, kur, tikiu, bus įdomu dirbti. O panašios darbovietės yra tuo, kad tiek „Maximoje“, tiek STT yra labai operatyvus darbas, labai operatyvi sklaida informacijos, o aš esu žmogus, kuriam patinka dirbti pirmosiose linijose“, - BNS sakė R. Saulytė.

Iki šių metų rugpjūčio Renata trejus metus vadovavo UABMaxima LT“ Komunikacijos skyriui, kur buvo ir pagrindinis bendrovei atstovaujantis asmuo žiniasklaidai. Pastarojoje bendrovėje ji dirbo aštuonerius metus.

„Džiugu, kad į valstybės tarnybą ateina žmogus, įgijęs įvairiapusės ryšių su visuomene kūrimo bei valdymo patirties privačiame sektoriuje, tikimės, kad jos žinios bei patirtis sustiprins tarnybos komunikaciją“, – sako STT direktoriaus pavaduotojas Romas Zienka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (297)