„MG Baltic Media“ 1996 metais įkurtos leidybos įmonės akcijų paketą įsigijo 2007 metais.

„Žurnalų leidyba šiandien yra specifinis verslas ir norint jį efektyviai valdyti reikia būti itin arti kasdienės veiklos. Manau, kad UPG paliekame patikimose rankose“, – pranešime pažymėjo „MG Baltic“ prezidentas Darius Mockus.

„Koncernas nuosekliai grynino ir tobulino šios žiniasklaidos įmonės veiklos modelį. Naujuosius įmonės savininkus tenkina bendrovės pelningumas ir kasmet augantys veiklos rezultatai, taip pat matome didelį jos plėtros potencialą. Džiaugiamės šiuo abipusiai naudingu sandoriu“, – sako ilgametis „UPG Baltic“ generalinis direktorius ir UAB „Redakcija“ bendrasavininkis Linas Krapavickas.

„UPG Baltic“ leidžia edukacinius ir laisvalaikio žurnalus, plėtoja interneto projektus.

„MG Baltic Media“ valdo žiniasklaidos bei IT ir telekomunikacijų bendroves „Laisvas ir nepriklausomas kanalas“ (LNK grupė), „Alfa Media“ (alfa.lt) ir „Mediafon“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)