„Džiaugiamės pristatydami naują mobiliąją programėlę rusakalbiams DELFI skaitytojams. Kaip ir mobilioji programėlė lietuvių kalbą, naujoji RU.DELFI atitinka aukščiausius kokybės standartus, todėl tikimės, kad kiekvieną dieną naudodamiesi atnaujinta RU.DELFI programėle skaitytojai tai įvertins“, – teigia DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

Išmaniuosiuose telefonuose atsinaujinę RU.DELFI programėlę skaitytojai galės patogiau ir lengviau rasti karščiausias ir svarbiausias Lietuvos bei pasaulio politikos, verslo naujienas, žinias iš sporto ar pramogų pasaulio.
 Programėlė suteikia galimybę greičiau rasti DELFI redakcijos rekomenduojamus straipsnius bei nepriklausomų autorių nuomones. Naujasis sprendimas leidžia matyti visas tiesiogines vaizdo transliacijas ir patogiai naudotis DELFI TV vaizdo medžiagos archyvu.

Atsisiųsti ir išbandyti naująją RU.DELFI programėlę galite čia: iOS, Android.


„Siekdami užtikrinti pačią geriausią vartotojų patirtį portalo RU.DELFI skaitytojams mobiliuosiuose įrenginiuose, programėlę atnaujinome iš esmės: pakeistas programėlės dizainas, navigacija, – sako DELFI verslo plėtros vadovė Erika Maslauskaitė. – Šiuo metu atnaujinta „Apple“ ir „Android“ įrenginiams skirta programėlė.

Atnaujinta DELFI programėlė dabar labiau atsižvelgia į individualius skaitytojo poreikius: „Mano DELFI“ funkcija leidžia programėlės vartotojui pasižymėti, kokių kategorijų (aktualijos, verslas, sportas, pramogos ir pan.) naujienos juos turėtų pasiekti pirmiausia.
Programėlė palaiko horizontal režimą (landscape mode), todėl turinį lengva skaityti ir planšetėje. 
Tarp kategorijų naviguoti dabar dar lengviau: nuo šiol naujienas ir kategorijas galima keisti išmaniojo telefono ekrane braukiant (angl. swipe) į kairę arba dešinę.





Turintys mobiliuosius ir planšetės su iOS operacine sistema gales naudotis ir 3D touch funkcija.

Nepamirškite sekti naujausių ir svarbiausių Lietuvos ir pasaulio įvykių į savo išmaniuosius telefonus gaudami greituosius („push“) pranešimus! Dalinkitės jums patikusiomis žiniomis bei istorijomis su artimaisiais ir draugais socialiniuose tinkluose!

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms. Tai teminiai portalai ir jų prekių ženklai: Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, Panele.lt. Specializuoti teminiai interneto kanalai ir jų prekių ženklai: Krepšinis.lt, Vyriškai.lt, Daraupats.lt, Letena.lt, 5Braškės.lt, Klubas.lt, Galjuokauji.lt, Būsiumama.lt, 1000receptų. Grupei priklauso ir skelbimų tinklalapiai bei jų prekių ženklai Alio.lt ir Zave.lt. Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir „Panelė“ bei

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)