„Per paskutinius dvejus metus asociacija aktyviai dirbo stiprindama ryšių su visuomene rinką. Buvo parengtas ir įdiegtas Lietuvos ryšių su visuomene agentūrų veiklos standartas, kartu su Lietuvos ryšių su visuomene specialistų sąjunga rengiamas komunikacijoms specialistams skirtas metinis renginys „PaRa | Impact Awards“. Artimiausius dvejus metus mes ketiname tęsti pradėtus projektus ir stiprinti pačią rinką“, – pranešime spaudai teigė asociacijos tarybos pirmininkas Kęstutis Gečas.

Pasak jo, ir toliau didžiausias Asociacijos dėmesys bus skiriamas rinkos skaidrumo ir reputacijos didinimui, taip pat ryšių su visuomene agentūrų etikos normų, veiklos standartų ir verslo aplinkos gerinimui.

Kovo 15 dieną įvykusio Visuotinio susirinkimo metu taip pat buvo perrinkta asociacijos Taryba. Jos nariais be Kęstučio Gečo taip pat tapo „Komunikacija ir konsultantas“ direktorius Andrius Kasparavičius, „PR Service/Edelman Affiliate“ vykdančioji direktorė Romualda Stonkutė, „VRP Hill&Knowlton“ generalinis direktorius Mindaugas Ardišauskas ir bendrovės „Integrity PR” direktorė Daiva Lialytė.

Ryšių su visuomene agentūrų asociacija vienija agentūras, kurios teikia kokybiškas ryšių su visuomene ir konsultavimo paslaugas ir vykdydamos veiklą laikosi griežtų etikos normų. Asociacija įkurta 2009 m., siekiant užtikrinti agentūrų veiklos etikos ir profesinius standartus, gerinti šio verslo aplinką šalyje. Šiuo metu ji vienija 13 agentūrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)